log

Firestorm kolikkopeli Quickspiniltä

Jos sinussa asuu pieni pyromaani, pidät varmasti Quickspinin kehittämästä pelistä nimeltään Firestorm. Tässä eeppisessä hedelmäpelissä sinut kuljetetaan Tyynenmeren autioituneelle saarelle, josta löytyy jälkiä muinaisesta alkuperäiskansan kulttuurista. Tämä kansa on hävinnyt, mutta jäljelle on jäänyt ainoastaan palatsien raunioita, jotka ovat täynnä kultaa ja aarteita!

Firestorm slotin erikoisominaisuudet

Firestorm saa pelaajan pökertymään sen monipuolisten erikoisominaisuuksien ja vaarallisten palokaasujen ansiosta. Kolikopelissä on viisi kiekkoa, kolme riviä symboleja ja 25 kiinteää panoslinjaa. Graafisesti Firestorm on loistava esimerkki Quickspinin huippulaatuisesta piirtotaiteesta, pelin animaatiot ja efektit ovat tyylikkäitä ja nopeita. Firestormin pelattavuus on todella huippuluokkaa. Äänet on taitavasti tuotettu ja taustalla soi kalimba kun voittoja tulee. Erillistä taustamusiikki kolikkopelissä ei ole.

Panokset vaihtelevat 0,25 - 100 euron välillä. Firestormin voittosymboleina toimivat monenlaiset kiveen upotetut hiotut jalokivet. Viidellä osumalla pienet jalokivet tuottavat vaatimattomasti, isommat jalokivet puolestaan tuottavat enemmän rahaa. Arvokkain jalokivi on upea kultaisin koristein varusteltu rubiini, viidestä osumasta saa x2 kokonaispanoksen.

Firestormin erikoistoiminnot ja voitot

Firestorm slotti tuottaa suuria summia, kun saat peliautomaatin kiekot pyörimään. Peli sisältää tavallinsen wildin, mutta rahoiksi lyöt saadessasi 2 liekehtivää scatter-symbolia pysähtymään pelikenttään! Wildina toimii intiaanien rituaalinaamari, joiden merkitys on olennainen pelin kannalta, koska kaksi symbolia riittää aktivoimaan. Tällöin suuret kivipaadet laskeutuvat kentän taustalle ja tämä peli syttyy tuleen! Ensin peliautomaatti arpoo yhden pelisymboleista aktiiviseksi, mikä tarkoittaa, että kaikki tällaiset pelisymbolit muuttuvat sitkeiksi tarttuen pelikenttään ilmaiskierrosten ajaksi. Sama tapahtuu wild- ja scatter-symboleille. Ilmaiskierrokset jatkuvat, kunnes pelikierroksella ilmestyy vähintään yksi uusi scatter, wild tai arvottu voittosymboli. Jos onnistuu saamaan lisää scatter-symboleja, ne nostavat samalla ilmaiskierrosten voittokerrointa ja tällöin on mahdollista nostaa yhteisvoitot viisinkertaisiksi.

Yhteenveto Firestorm nettipelistä

Firestorm Quickspiniltä on viihdyttävä ja monipuolinen hedelmäpeli. Slotin pelattavuus hakee vertaistaan, joten se toimii erinomaisesti mobiilipelinäkin. Quickspin on todella taitava pelinkehittäjä ja se vahvistaa tämän taas kerran Firestorm luomuksellaan. Mikäli haluaa nauttia suoraviivaisesta kolikkopelistä ja saada mahdollisuuden tienata suurvoittoja, silloin tulee kokeilla tätä tulimyrskyä. Tätä peliä voi kokeilla aivan ilmaiseksi. Firestormin palautusprosentti on 96,57 %, mikä takaa, että pelaaja saa hyvin rahoilleen vastinetta, koska kaksi scatter-symbolia osuu kiitettävän usein pelikenttään.

  • Kehittäjä: Quickspin
  • Kiekot: 5
  • Kelat: 25
  • Wild-symbolit: kyllä
  • Ilmaiskierrosket: kyllä
  • Bonuspeli: ei
  • Tuplaustoiminto: ei

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by game-powers.com. All Rights Reserved