log

Jännittävä The Sopranos kolikkopeli

Playtechin kehittämässä The Sopranos –kolikkopelissä perehdyt samannimisestä TV-sarjasta ja kirjoista tutuiksi tulleiden mafiaveljesten arkeen. Kyseisessä hedelmäpelissä kurkistat mafian raakaan maailmaan seuratessasi laittomia bisneksiä, joissa henkirikokset ja suuret rahasummat ovat osa jokapäiväistä elämää. Kolikkopelissä nopeat hoksottimet, tinkimättömyys ja älykkyys ovat ehdottomia plussia. Slotti sisältää kolme bonuspeliä, joissa pelaajan vaisto ja nokkeluus joutuvat totisesti koetukselle. Hän voi päästä käsiksi huimiin voittosummiin, jos pelaa korttinsa oikein.

The Sopranosin erikoistoiminnot ja symbolit

The Sopranosissa on viisi kelaa ja 25 linjaa. The Sopranosin kiekoilla pyörähtelevät mafiaveljekset, mafiapomo Tony, peliautomaatin logo ja pelikortit. Tutustuminen voittosymboleihin ja voitonjakoon helpottaa taktikointia huomattavasti.

The Sopranos sisältää lukuisia erikoistoimintoja, jotka tuovat peliin oman jännittävän lisänsä. Pelin aikana voi päästä käsiksi niin ilmaispyöräytyksiin, wild-symboleihin kuin kolmeen eri bonuspeliin. Myös ilmaiskierrostiloja on tarjolla jopa neljä kappaletta! Slotin itseoikeutettuna wild-merkkinä häärii kunnioitusta ja pelkoa herättävä mafiapomo Tony. Viisi wildia oikeuttavat 3 000 kolikon pääpottiin.

The Sopranos ei pidä sisällään progressiivista jackpotia, mutta peliautomaatista voi siitä huolimatta kääriä varsin muhkeita voittosummia.

The Sopranosin ilmaiskierrokset

Voitat ilmaiskierroksia, jos saat pelirullille vähintään kolme scatter-merkkiä. The Sopranosin scatterina toimiii pelin logo. Peliautomaatti pitää sisällään yhteensä 4 ilmaiskierrosvaihtoehtoa, jotka vapautuvat sitä mukaan, mitä useampia scatter-merkkejä pyöräytät esiin peruspelin kuluessa. Eri ilmaiskierrosvaihtoehdoissa on tarjolla vaihteleva määrä ilmaiskierroksia ja eri toimintoja. Useampia ilmaiskierrostasoja vapautettuaan pelaaja pääsee itse valitsemaan, mitä ilmaiskierrostasoa hän haluaa kulloinkin pelata. Ilmaiskierrosten käynnistyessä ensimmäistä kertaa, saa 25 ilmaispyöräytystä. Peliautomaatin sisältämien ilmaiskierrosten ja ilmaiskierrostoimintojen lisäksi pelaajat ovat luonnollisesti oikeutettu myös pelin ulkopuolisiin ilmaisiin kierroksiin, jotka jaellaan yleensä avokätisesti uusille pelaajille tarkoitettuna tervetuliaislahjana.

The Sopranosin bonuspelit

The Sopranos sisältää kolme bonuspeliä, joista yksi aktivoituu milloin vaan peruspelin kuluessa. Tässä bonuspelissä pelaajan tehtävänä on kätkeä neljä rahakuorta, mutta käytännössä niiden löytäminen on mahdotonta. Kiinnostavuutta lisää huomattavasti se asia, että löytämättä jääneet summat päätyvät omiin taskuihin! Toinen bonuspeli on Bada Bing bonus, jossa tulee valita, kuka veljeksistä tapaa mafiapomon. Pelaajan voitto muodostuu valitsemansa veljeksen rahoista. Viimeisessä Stolen Good bonuspelissä tehtävänä on valita säiliö, joka sisältää suurimman rahasumman.

  • Valmistaja: Playtech
  • Kiekot: 5
  • Voittolinjat: 25
  • Bonuspeli: kyllä
  • Ilmaiskierrokset: kyllä
  • Wild-symbolit: kyllä
  • Scatter-symbolit: kyllä
  • Tuplaustoiminto: ei

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by game-powers.com. All Rights Reserved